Αρδευτικά

Πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή του κήπου προσπαθούμε πρώτα απ’ όλα να εξασφαλίσουμε το πλέον απαραίτητο στοιχείο για την επιβίωσή του που είναι το νερό. Τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως αλλά και κατά τη διάρκεια του έτους λόγω του κλίματος της χώρας μας τα φυτά και ο χλοοτάπητας έχουν ανάγκη από πότισμα.
Ο σωστός σχεδιασμός του αρδευτικού συστήματος πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν πολλές παραμέτρους όπως:
αρδρευτικα1

  • Την εξοικονόμηση σε νερό
  • Την σωστή κατανομή των εκτοξευτήρων και του στάγδην ποτίσματος στο χώρο
  • Την σωστή τιμή σε σχέση με την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν
  • Την πίεση του νερού σε σχέση με την παροχή


αρδρευτικα2
Η αυτονόμηση του ποτίσματος του κήπου συλλέγοντάς το σε δεξαμενή και χρησιμοποιώντας αντλία για την άντληση του για να το διοχετεύσουμε στον κήπο είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για δύο λόγους:

  • Γιατί επιτυγχάνουμε συνεχώς την ίδια πίεση νερού και
  • Έχουμε μια ασφάλεια νερού σε περίπτωση διακοπής της ύδρευσης

Μελέτη-Σχεδιασμός για κήπους

Οι αρχές αυτές δεν εξαρτώνται και ούτε επηρεάζουν το ρυθμό του κήπου που μπορεί να είναι συμμετρικός ή ασύμμετρος, επίσημος ή ανεπίσημος, μεικτός, σύγχρονος ή παραδοσιακός. Ο Ρυθμός είναι θέμα προτιμήσεων ενώ ο σχεδιασμός θέμα αρχών.

Φυτεύσεις όλων των ειδών

Η επιλογή των φυτών, το σημείο φύτευσης, ο τρόπος φύτευσης σε σχέση με το χώρο οι προδιαγραφές μεταφοράς και φύτευσης καθώς και η στήριξή τους όπου απαιτείται είναι η αρχή της επιτυχίας για την σωστή ανάπτυξή τους.

Επαγγελματικά Αρδευτικά

Πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή του κήπου προσπαθούμε πρώτα απ’ όλα να εξασφαλίσουμε το πλέον απαραίτητο στοιχείο για την επιβίωσή του που είναι το νερό. .

Χωματουργικές εργασίες

Το εδαφικό υπόστρωμα στο οποίο θα φυτευτούν και θα αναπτυχθούν τα φυτά στον νέο κήπο θα πρέπει να έχει υψηλή μηχανική και θρεπτικήσύσταση ώστε να μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη των φυτών για αρκετά χρόνια

Εγκατάσταση Χλοοτάπητα

εξέλιξη της τεχνολογίας και ο ρυθμός ανάπτυξης της βιομηχανίας έκανε τη ζωή μας ευκολότερη από την άλλη όμως επιβάρυνε το περιβάλλον διαβίωσης ειδικά στα αστικά κέντρα και στις μεγάλες πόλεις.

Υλοτομικές εργασίες

Η υλοτομία δέντρων είναι μία εργασία που κάνουμε είτε σε κήπους που συντηρούμε σε μόνιμη βάση, είτε κατόπιν δικιάς σας επιθυμίας σε δέντρα που βρίσκονται στον ιδιωτικό σας χώρο.

  • Τα τελευταία χρόνια που η αισθητική του κήπου μπήκε για τα καλά στη ζωή μας έχουν δημιουργηθεί τεχνικές σε όλα τα στάδια ως εναλλακτικές και οικολογικές λύσεις.

  • Η εταιρεία μας έχοντας μεγάλη εμπειρία στις κατασκευές κήπων και επιστημονική εξειδίκευση στην αρχιτεκτονική τοπίου βασίζεται στις αρχές ορθού σχεδιασμού που μπορούν να εφαρμοσθούν σε όλες τις περιπτώσεις για να δώσουν ένα σωστό σχέδιο κήπου.